Forum voor professionals in de techniek

Forumnavigatie

Duurzaamheid in de techniek

Citaat

Duurzaamheid in de techniek

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Duurzaamheid gaat om de ontwikkeling die voorziet in de behoefte van de huidige generatie zonder de toekomst van de volgende generatie tekort te doen. Duurzaamheid wordt ook vaak omschreven aan de hand van de 3 P's: People, Planet, Profit. Hierbij gaat het erom dat deze drie in balans zijn met elkaar.

Waarom is duurzaamheid belangrijk? 

Verduurzamen en duurzaamheid toepassen kan op veel manieren. Het is belangrijk om duurzaam met spullen en elkaar om te gaan. In de praktijk houdt dit vaak in dat er minder energie wordt verbruikt en dit heeft een positief effect op mens en natuur. Als er minder energie wordt verbruik levert dit vaak een kostenbesparing op en het zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers omdat je voorziet in je eigen energie.

Werken in de duurzame sector

Op steeds meer gebieden is duurzaamheid een belangrijk onderwerp en vrijwel ieder bedrijf is er tegenwoordig mee bezig. Zo ook de bedrijven in de technische sector. Er is op dit moment een groot tekort aan personeel dat meewerkt aan de energietransitie. Daarom zijn de baankansen groot. Er wordt gezocht naar mensen met een technische achtergrond, maar ook naar adviseurs in de duurzaamheid. Kansen genoeg dus.

Ben jij opzoek naar een baan in de duurzame sector?
BinT Partner zoekt regelmatig naar professionals in de techniek voor bij een van onze partners. Kijk eens bij onze vacatures of neem contact op via info@bintpartner.nl

Waarom BintPartner…….

Wij brengen jou kosteloos naar jouw nieuwe toekomst

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact