Forum voor professionals in de techniek

Forumnavigatie

Hybride warmtepomp

Citaat

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en maakt vaak gebruik van energie uit de buitenlucht. De warmtepomp zorgt ervoor dat een groot deel in huis wordt verwarmd. De warmtepomp wordt gekoppeld aan je cv-ketel en is daarom een energiezuinig apparaat. Ook is het mogelijk om tegelijk met een nieuwe ketel, de warmtepomp te installeren. De cv-ketel springt bij als het buiten erg koud is of je huis snel opgewarmd moet worden. De cv-ketel zorgt ook voor het warme water in de badkamer en keuken.

De hybride warmtepomp is geschikt voor woningen die nog niet overal goede isolatie hebben. Heeft jouw woning al goede isolatie? Dan is een volledig elektrische warmtepomp overwegen. Deze warmtepomp werkt zonder hulp van je cv-ketel. Hiermee kun je volledig van het aardgas af.

Zal binnen nu en 10 jaar iedereen in Nederland gebruik maken van een warmtepomp?

Waarom BintPartner…….

Wij brengen jou kosteloos naar jouw nieuwe toekomst

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact