Forum voor professionals in de techniek

Forumnavigatie

Techniek is de toekomst

Citaat

Helaas kampt de techniek al jaren met een groot personeelstekort.

De aankomende jaren zijn er twintigduizend elektrotechnici, verwarmingsmonteurs, loodgieters, koeltechnisch monteurs en ander technisch personeel nodig om vaart te maken voor de verduurzaming van ons land. De sector krijgt bovendien te maken met een uitstroom door de vergrijzing.

Steeds meer leerlingen ook in het VMBO kiezen voor een technische opleiding. Er is een stijging van 8% ten opzichte van vorig jaar. Dat is heel erg goed nieuws!

Leuk weetje: meisjes maken ook steeds vaker de keuze om een technische opleiding te volgen. Helaas zien wij dat op de Havo en het VWO de belangstelling voor technische profielen afneemt.

Weten jullie hoe dit komt?

Citaat

Er wordt vaak voor een ander profiel gekozen tijdens hun studie.

Waarom BintPartner…….

Wij brengen jou kosteloos naar jouw nieuwe toekomst

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact