Forum voor professionals in de techniek

Forumnavigatie

Wat doet een werkvoorbereider?

Citaat

Een werkvoorbereider houdt zich bezig met alle voorbereidingen die nodig zijn om een project te kunnen starten. Hierbij kun je denken aan de calculatie, het inkopen, het ondersteunen en voorbereidingen treffen voor de start van het project.

Welke opleiding heeft een werkvoorbereider?
Voor de functie werkvoorbereider moet je minimaal een MBO opleiding hebben gevolgd in de technische richting. Om door te groeien is een HBO civiele techniek, werktuigbouwkunde of bouwkunde wenselijk.

Op zoek naar een baan als werkvoorbereider
Regelmatig zoeken wij voor onze partners een werkvoorbereider. Bekijk de vacatures of neem contact met ons op via jeroen.lekkerkerk@bintpartner.nl

Waarom BintPartner…….

Wij brengen jou kosteloos naar jouw nieuwe toekomst

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact