Forum voor professionals in de techniek

Forumnavigatie

Wat verdient een werkvoorbereider installatietechniek?

Citaat

Een werkvoorbereider installatietechniek verdient over het algemeen tussen de €2000 en €4000 bruto per maand. Afhankelijk van ervaring en opleidingen.

Citaat

Is het mogelijk dat jullie iets specifieker zijn? Dit is heel algemeen.

Citaat

Wat een werkvoorbereider installatietechniek kan verdienen heeft met meerdere factoren te maken. Uiteraard met de ervaring die iemand met zich meebrengt en opleidingen. Daarnaast is er ook een verschil in beheer en onderhoud, montage en ontwikkeling. Als je van school komt en je gaat gelijk aan de slag met mbo4 installatietechniek zal je tussen de 2000 en 2500 bruto per maand kunnen verdienen. Als je 3 tot 5 jaar ervaring hebt opgedaan zal dit tussen de 2500 en 3000 bruto per maand zijn. Bij de meeste werkgevers verdienen ervaren werkvoorbereiders ongeveer tot 4200 bruto per maand. Op ontwerp zie je nog wel eens dat het nog iets verder doorloopt tot 4500 bruto per maand. Belangrijk is om te weten dat er echt wel verschillende werkvoorbereider rollen zijn. O.a. heb de service coördinator achtige rol, de technische werkvoorbereider zoals we hem van oudsher kennen en de administratieve werkvoorbereider. Uiteraard zijn hier ook combinaties van mogelijk.

Als werkvoorbereider heb je meerdere mogelijkheden om door te groeien. Denk aan o.a. project coördinator, contract coördinator, projectleider, contractbeheerder en teamleider.

Waarom BintPartner…….

Wij brengen jou kosteloos naar jouw nieuwe toekomst

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact