Wat vinden onze
BinT Partners?

Ontdek de mogelijkheden

Wat vinden onze
BinT Partners?

Ontdek de mogelijkheden
Referenties

René Berg

Heijmans | Directeur Beheer & Exploitatie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BinT is in staat om snel te begrijpen welke competenties en welk karakter er nodig is voor een bepaalde functie of arbeidsplaats, snapt wat past bij het DNA van het bedrijf. Voor ons betekent dit efficiency in het aannameproces en een grotere kans van de juiste persoon op de juiste plek. De communicatie is altijd prettig en professioneel.

Referenties

Wim van der Vlugt

Croonwolter&dros | Klantmanager

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ervaar BinT Partner als een loyale, hardwerkende partner met een professionele en eerlijke benadering. In alle gevallen staat de kwaliteit van zowel kandidaten, dienstverlening en de langetermijnrelatie voorop. Jeroen is volhardend, toont oprechte interesse en heeft een resultaat en doelgerichte instelling. Dit maakt dat ik erg graag met Bintpartner samenwerk.

Referenties

Simon Nieman

Heijmans | Manager Beheer & Onderhoud

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De huidige markt is een lastige, maar BinT Partner slaagt erin ons steeds te verrassen met goede en aantrekkelijke kandidaten.  De samenwerking is fijn te noemen. Er zijn korte communicatielijnen zodat er snel geschakeld kan worden. Daarbij zijn ze bereidwillig, slagvaardig en weten ze onze uitvraag goed te vertalen en kandidaten te vinden die passen bij onze organisatie/cultuur.

Referenties

Anton van der Weijden

Duijvelaar Pompen | HR Adviseur

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De samenwerking met Bint Partner verloopt al jaren zeer prettig. BinT Partner kenmerkt zich niet als enkel vriendelijk maar met name gericht op de hoge kwaliteit van dienstverlening dit door goed te doorgronden wat er van hen verwacht wordt. Daarnaast horen we van de kandidaten uit het netwerk van BinT Partner dat hun werkwijze erg persoonlijk en toch professioneel is, iets waar wij als organisatie ook graag mee geassocieerd willen worden.
Referenties

Rianne van Doornik

Mammoet | sr. HR Advisor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben binnen Mammoet o.a. verantwoordelijk voor de recruitment van verschillende afdelingen. Ik werk sinds 2 jaar samen met BinT partner. In deze tijd heeft BinT Partner al meerdere goede kandidaten aan Mammoet weten te binden. BinT Partner denkt pro-actief mee en gaat zeer gedegen en grondig te werk om de juiste match te maken tussen Mammoet en de kandidaten. Ze komen altijd hun afspraken na en past goed binnen onze bedrijfscultuur. Ik werk graag met BinT Partner samen!

Referenties

Mike de Wilde

Mammoet | Projectleider

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben nu iets meer dan een jaar geleden benaderd door BinT Partner. BinT partner heeft mij binnen drie maanden aan een nieuwe en uitdagende baan geholpen waar ik nu al bijna een jaar met plezier werk. Wat maakt Bint partners nu echt anders dan ander? Bij BinT Partner hebben ze enorm veel geduld voor al je vragen en nemen ze uitgebreid de tijd om dingen met je door te nemen of je vragen te beantwoorden. Na een jaar heb ik nog steeds contact met BinT Partner en dat maakt ze echt anders dan andere recruiters waarmee ik gewerkt heb.

Referenties

Arjen Termaat

Applikon Biotechnology | Teamleider

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

In mei 2019 was ik er uit! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, een andere baan. En toen moest ik aan BinT Partner denken. BinT Partner had me al eens eerder met succes geholpen bij het vinden van een nieuwe job. Sowieso heeft Jeroen van BinT Partner door de tijd heen regelmatig contact gehouden – wat ik erg prettig vond – en hij pakte het de vorige keer erg goed aan. 1 telefoontje en in ‘no time’ zaten we weer rond de tafel. Eerst hadden we een oriënterend gesprek waarbij hij mijn wensen in kaart bracht en de juiste vragen stelde om helder te krijgen wat me aansprak in een baan. Vervolgens kwam hij met verrassende bedrijven en banen waar ik in eerste instantie niet aan gedacht had. En daarna ging het razendsnel. BinT Partner, super bedankt voor de bemiddeling en persoonlijke aandacht. Jullie begrijpen hoe het werkt!

Referenties

Sjoerd van Weerdenburg

BAM| Werkvoorbereider

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nadat ik was benaderd door BinT Partner kreeg ik een aantal mooie kansen aangeboden. Dit was zo interessant dat ik graag het gesprek ben aangegaan met hen. Na een fijne kennismaking met Jeroen Lekkerkerk van BinT Partner hadden we al snel de punten duidelijk. Het fijne was dat hier totaal geen haast achter zat en dat er niet werd gepusht. Bint Partner deed voor de rest het werk voor mij en dat was erg prettig. Zo kon Bint Partner al mijn eisen al doorspelen naar de desbetreffende werkgever en stonden we niet voor verrassingen. Ik raad Bint Partner aan, omdat het erg prettig was om met hen samen te werken. Ze nemen veel werk uit handen, waardoor je rustig een keuze kan maken. Het is per slot van rekening een belangrijke stap in je carrière/leven!

Referenties

Fons de Jong

Spie| Contractbeheerder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na een eerste gesprek met BinT Partner had ik gelijk een goed gevoel. Voor BinT Partner staat het luisteren naar wat je daadwerkelijk zoekt centraal. Tijdens de gesprekken nemen ze de tijd en door het stellen van vragen krijgen ze een beeld van wat je zoekt. Voor mij was niet het vinden van een andere baan het probleem, maar wel het vinden van een bedrijf wat bij mij past. BinT Partner had al heel snel door dat Spie een bedrijf zou zijn wat bij mij en mijn wensen zou passen. Ook rond de gesprekken die ik met Spie had bleef BinT Partner contact houden en kon ik met hen sparren over de gesprekken die ik had gehad. Ik heb de werkwijze van BinT Partner als heel fijn ervaren en als heel betrouwbaar.

Referenties

Krista Gerritsen

Unica | Contractbeheerder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na een goed gesprek, waarbij oprecht geluisterd werd naar wat ik zocht is BinT Partner aan de slag gegaan en heeft voor mij een paar opties gekozen die echt goed aansloten bij wat ik zocht. De gesprekken waren direct bij de opdrachtgever maar ik werd van te voren goed geïnformeerd. Deze vorm van bemiddeling heeft me oprecht geholpen om een nieuwe stap in mijn carrière te maken en een plek te vinden waar ik het echt naar mijn zin heb.

Toe aan een nieuwe toekomst?

Heb jij nu een redelijke baan als professional in de techniek maar denk jij wel eens dat jij nu of in de toekomst een volgende stap zou willen zetten? Laat je verrassen welke nieuwe toekomst er voor jou mogelijk is. Wij overspoelen jou niet met nieuwe vacatures maar onderscheiden door ons alleen te richten op jouw wensen, behoeften en ervaring. Na ons eerste contact benaderen wij jou alleen bij de juiste uitdaging. Geheel vrijblijvend!

Kom in contact